Aina varma lahjaidea neulojalle, virkkaajalla ja käsitöiden ystävälle on lahjakortti, jolla hän voi ostaa haluamiaan lankoja, neuleohjeita tai neulepakkauksia. Meiltä voit valita joko sähköisen lahjakortin tai fyysisen postitettavan lahjakortin. Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä ja ne voi käyttää myös osissa.

Sähköinen lahjakortti Postitettava lahjakortti
chiaogoo_forte_neulesetti_lahjaidea neulojalle

ChiaoGoo Forte Special Edition -neulesetti

ChiaoGoo Forte Special Edition -neulesetti sisältää kaikki neulojan tarvitsemat tarvikkeet ja se tulee kauniiseen nahkakoteloon. Settejä on saatavilla vain rajoitettu erä!

 

Katso lisää

Kirjavinkkejä

Knit This!, Veronika Lindberg

Knit this! sisältää 21 hurmaava neuleohjetta, joissa yhdistyvät skandinaavinen selkeys ja leikkisät yksityiskohdat. Nykyaikaista, naisellista ja eleganttia – laajan kokoskaalan neuleohjeissa helppokäyttöisyys ja mukavuus ovat aina etusijalla. Kirjassa perehdytään myös erikoistekniikoihin, murretaan neuleslangin koodi sekä annetaan hyödyllisiä vinkkejä.

Ostaessasi Knit This! -kirjan, saat Taito -joulun neulelehden -15% alennuksella. Muista lisätä Taito -lehti ostoskoriin Knit This! -kirjan tuotesivulta.

quiet delight pipo kutovakika

Knits and Bits of Life – Neulojan päiväkirja

Knits and bits of life – Neulojan päiväkirja, josta nimensä mukaisesti löytyy paikka sekä neuleille että elämälle.
Neulojan päiväkirjan kansien sisälle voi nyt kirjata ylös sekä tekemiensä neuleiden tekniset tiedot (esimerkiksi lankamerkit, värikoodit, puikkojen koot) että myös kaiken sen pienen ja suuremmankin merkityksellisen, mitä tietyllä ajanjaksolla tapahtuu juuri silloin, kun neuletyö vähitellen valmistuu.

Neuletarvikkeita

Kirjoja

Joulun ihanimmat langat

Neulepakkaukset

Hanki -pipo

Hanki -pipo on meidän ensimmäinen oma neuleohjeemme. Tarvitset pipoon kaksi kerää Knitting for Oliven Double [...]

2 Comments

Lasten neulelegginsit

Lasten neuleita on ihana neuloa. Ne ovat pieniä ja suloisia ja pienet neuleet valmistuvat nopeasti. [...]

2 Comments

Olive Sweater

Olen jo pitkään ihastellut Knitting for Oliven neuleohjeita (lankojen lisäksi) ja ilahduin kovasti, kun heiltä [...]

Ilmainen pipo-ohje

Anjuknitsin Anna suunnitteli meille aiemmin ihanan Lilaste-pipon ohjeen. Nyt Anna on tehnyt sileään peruspipoon ilmaisen [...]

4 Comments

Vinkkejä englanninkielisistä neuleohjeista neulomiseen

Monet kiinnostavat neuleohjeet ovat englanninkielisiä ja niistä neulominen pelottaa monia. Myös minä kammoksuin niistä neulomista [...]