Ilmaiset neuleohjeet

Showing the single result

Anjuknitsin Annan suunnittelema helppo pipo-ohje:

Tarvikkeet: Tarvitset aikuisen kokoon 3-4 kerää Knitting for Oliven Soft Silk Mohairia sekä 5,5 mm (tai käsialan mukaan) pyörö- ja sukkapuikot.

Ohje: Pipo neulotaan seitsemänkertaisella langalla niin, että langat otetaan työhön kolmen kerän alusta ja kerän sisältä. Yhdestä kerästä lanka otetaan normaalisti kerän alusta. Voit neuloa pipon myös kuusinkertaisella langalla, jolloin tarvitset yhteensä kolme kerää Soft Silk Mohairia.

Luo pyöröpuikoille 64 silmukkaa ja neulo aina oikein kunnes pipon korkeus on noin 21 cm. Jaa sitten silmukat tasan neljälle sukkapuikolle ja aloita kavennukset. Kavenna joka toinen kerros puikkojen alussa ja lopussa yhteensä kahdeksan silmukkaa / kerros. Jatka kavennuksia kunnes puikoilla on jäljellä yhteensä 16 silmukkaa. Katkaise lanka ja pujota langan pää silmukoiden läpi. Päättele ja nauti uudesta ihanasta pipostasi : )

Ilmainen pipo-ohje

Ohje ja kuva: @anjuknits

Hanki-pipo

Hanki -pipo on muhkea pipo, jonka voit neuloa pyöröpuikoilla. Pipo neulotaan Knitting for Oliven Heavy Merinosta yhdessä Soft Silk Mohairin kanssa.

Voit ladata ilmaisen pipo-ohjeen TÄSTÄ.


Lankojen vahvuudet

Hanki -pipo

Hanki -pipo on meidän ensimmäinen oma neuleohjeemme. Tarvitset pipoon kaksi kerää Knitting for Oliven Double [...]

2 Comments

Olive Sweater

Olen jo pitkään ihastellut Knitting for Oliven neuleohjeita (lankojen lisäksi) ja ilahduin kovasti, kun heiltä [...]

Ilmainen pipo-ohje

Anjuknitsin Anna suunnitteli meille aiemmin ihanan Lilaste-pipon ohjeen. Nyt Anna on tehnyt sileään peruspipoon ilmaisen [...]

4 Comments