Ihana juttu tulossa pian

Lilaste -pipo
Jee, ihan kohta se julkaistaan! Nimittäin Anjuknitsin Annan meille suunnittelema Lilaste-pipo-ohje! 🙂 Olimme seuranneet Anjuknitsiä ja Annan kauniita kuvia Instagramissa jo kauan ja Anna puolestaan ihastui etenkin valikoimassamme olevaan Knitting for Oliven Soft Silk Mohairiin, joten yhteistyö oli ihan todella hieno juttu : )
 
Tuleva ohje sisältää suomenkielisen ohjeen pipoon, joka on helppo neuloa, mutta joka muutamien pikkujujujen ansiosta ei ole kuitenkaan ihan peruspipo. Ohje on suunniteltu Knitting for Oliven langoille ja samassa ohjeessa on vaihtoehdot neljälle eri lankavaihtoehdolle.
 
Neuloin jouluna itselleni Lilaste -pipon Knitting for Oliven Soft Silk Mohairista.  Piposta tuli superpehmoinen ja pörröinen, eli ihan todella ihana 🙂  Nyt puikoilla on jo seuraava versio, jossa on myös Knitting for Oliven Merinoa.
 
Lilaste - pipo
 
Saimme juuri ennen joulua täydennystä Knitting for Oliven lankoihin. Mukana on myös uusia värejä, kuten esimerkiksi kauniit vihreät Oliivin ja Artisokan värit, mutta myös ikisuosikkeja, kuten vaaleanpunainen ja keltainen.
 
Knitting for Olive Soft Silk Mohair ja Merino

Annan kauniita neuleita ja kuvia voit seurata hänen Instagram -tililtään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *