Rekisteröidy asiakkaaksi ja ansaitse pisteitä ostoksistasi!

Kanta-asiakkaanamme kerrytät pisteitä kaikista ostoksistasi, lukuun ottamatta lahjakortteja, joiden ostamisesta ei kerry pisteitä. Pisteet kertyvät omalle tilillesi ja voit käyttää ne alennuksena silloin, kuin itse haluat. Pisteet ovat voimassa 2 vuotta niiden ansaitsemispäivästä, jonka näet omalta tililtäsi.

Pisteyden kertyminen edellyttää, että rekisteröidyt asiakkaaksemme. Rekisteröitymällä luot itsellesi asiakassivun, jonka hallintapaneelista näet tilauksesi, hallinnoit tilisi tietoja ja näet pistesaldosi.

Rekisteröityminen on täysin ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään.

Kanta-asiakkaana ansaitset pisteitä ostoksistasi verkkokaupassamme niin, että 1 euro = 1 piste. Kertyneitä pisteitä voit käyttää alennuksena verkkokaupassamme siten, että 100 pistettä = 2 euroa alennusta.

Pisteet ovat henkilökohtaisia eikä niitä voi siirtää toiselle henkilölle. Tuotteen ostosta ansaitut kanta-asiakaspisteet vähennetään tililtäsi, jos palautat tuotteen. 

Käytettyä pistealennusta ei voi palauttaa ja käyttää uudelleen. Jos palautat tuotteen, siitä ansaitsemasi pisteet vähennetään tililtäsi. 

Näet kertyneet pisteet ja mahdolliset etukupongit omalta käyttäjätililtäsi verkkokaupassa. Käytössä olevat pisteet näkyvät verkkokaupassa ja ovat käytettävissäsi, kun teet ostoksia kirjautuneena. Pisteiden käyttäminen ostoskorissa on helppoa, klikkaat vain “Käytä alennus” -nappia.

Kanta-asiakkaanamme saat sähköpostitse tietoa uutuuksista, kampanjoista, ja tapahtumista sekä mahdollisista kanta-asiakaseduista.

Anna&Eila voi soveltaa, tulkita, muuttaa ja rajoittaa kanta-asiakasohjelmaa ja ehtoja, sääntöjä, määräyksiä tai etuja sekä lakkauttaa ja keskeyttää edellä mainitut milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Kanta-asiakkaana vastaat näiden ehtojen tarkistamisesta ajoittain pysyäksesi ajan tasalla mahdollisista muutoksista.