Lasten neulelegginsit

knitting for olive laceleggins

Lasten neuleita on ihana neuloa. Ne ovat pieniä ja suloisia ja pienet neuleet valmistuvat nopeasti. Viimeisimpänä lasten neuleena puikoille pääsi Knitting for Oliven ohjeella tehdyt neulelegginsit.

knitting for olive laceleggins

Pidän kovasti Knitting for Oliven neuleohjeista. Ne ovat klassisen kauniita ja käytännöllisiä, mutta kuitenkin (kohtalaisen) helppoja neulottavia. Valikoimastamme löytyy Knitting for Oliven neuleohjeita englanninkielisenä.

Lasten neulelegginsit neulotaan alhaalta ylöspäin ja heti alkuun neulotaan kaunis pitsi. Ohjeessa on pitsiin selkeä kaavio, jonka mukaan sen neulominen oli helppoa. Pitsi näyttääkin mielestäni monimutkaisemmalta kuin mitä se sitten oikeasti onkaan.

knitting for olive laceleggins

Neulelegginsit on suunniteltu niin, että ne ovat aika lyhyet ja tiukat, jolloin kaunis pitsi tulee hyvin esille. Lahkeiden pituutta on kuitenkin helppo muuttaa, joten niistä voi neuloa helposti pidemmätkin.

Lahkeiden pitsin jälkeen legginsit ovatkin enimmäkseen sileää neuletta, joten niitä voi neuloa näppärästi myös TV:n ääressä 🙂  Legginsien istuvuutta parantaa takakappaleen korotus, joka tehdään lyhennetyillä kerroksilla.

Legginsit valmistuvat nopeasti, joten vielä ehtii neuloa sellaiset vaikka pukinkonttiin 🙂 Lankaa (Knitting for Oliven Merinoa) legginseihin menee 1-3 kerää koosta riippuen.

knitting for olive laceleggins
Viimeistelemättömät legginsit

2 thoughts on “Lasten neulelegginsit

 1. Maarit Lammassaari says:

  Hei, onko ohjetta saatavana suomenkielisenä? Ovat niin kauniit ja haluaisin nämä tehdä. Mutta en osaa englantia niin hyvin että onnistuisi ohjeen luku.

  • annajaeila says:

   Hei Maarit,
   Valitettavasti Knitting for Oliven ohjeita ei ole saatavilla suomenkielisenä 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *