Olive Sweater

Olive Sweater Lankakauppa Anna&Eila

Olen jo pitkään ihastellut Knitting for Oliven neuleohjeita (lankojen lisäksi) ja ilahduin kovasti, kun heiltä tuli neuleohjeita myös aikuisille. Klassisen kauniiseen Olive Sweateriin ihastuimme heti ja otimme sen myyntiin myös omaan kauppaamme.

Knitting for Olive Olive Sweater - Lankakauppa Anna&Eila

Kaupassamme myytävät Knitting for Oliven neuleohjeet ovat englanninkielisiä, niin myös Olive Sweaterin ohje. Olen neulonut muutamia englanninkielisiä ohjeita aiemmin, joten uskoin selviäväni myös tästä – ja ihan hyvinhän se menikin 🙂

Olive Sweater on hihansuita ja pääntietä lukuunottamatta kaunista kuvioneuletta, joka näytti minusta huomattavasti hankalammalta kuin mitä se sitten oikeasti olikaan. Ohjeessa on todella selkeät kaaviot, joiden mukaan kuvioneule neulotaan. Kuvioneule on lopulta aika yksinkertainen ja opin sen nopeasti ulkoa, joten kaaviota ei tarvinnut seurata koko aikaa ja neulominen sujui nopeasti.

Knitting for Olive Olive Sweater - Lankakauppa Anna&Eila

Knitting for Olive Olive Sweater - Lankakauppa Anna&Eila

Pusero neulotaan neljästä säikeestä Knitting for Oliven Soft Silk Mohairia ja yhdestä säikeestä Knitting for Oliven Merinoa, CottonMerinoa tai Pure Silkiä. Omaan puserooni käytin Soft Silk Mohairin lisäksi Merinoa värissä Havre. Vaikka pusero neulotaan siis melko paksusta langasta, ei se kuitenkaan ole paksu ja painava, vaan yllättävän kevyt. Neulomista nopeutti myös se, että pusero neulotaan paksuilla puikoilla 🙂

Puseron neulominen oli mukavaa ja olen lopputulokseen tyytyväinen. Knitting for Oliven langoissa on todella kauniita värejä, joten voi olla, että neulon Olive Sweaterin vielä jossain muussakin värissä.. Ennen sitä haaveena on kuitenkin ainakin Olive Cardigan, jonka ohje on tulossa myös englanninkielisenä.

Knitting for Olive Olive Sweater - Lankakauppa Anna&Eila

Mikäli Olive Sweaterin neulominen kiinnostaa, niin voin lämpimästi suositella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *