Lilaste-pipo -neulepakkaus, Soft Silk Mohair

38,00 

Lilaste-pipo -neulepakkaus sisältää

Suomenkielinen neuleohje on ladattava tuote, jonka saat ladattua sähköpostiisi tulevasta tilausvahvistuksesta.

Neulepakkausta ostaessasi valitse haluamasi väri Knitting for Oliven Soft Silk Mohairista. Pakettiin kuuluu 4 kerää valitsemaasi väriä, joten kerien määrää ei tarvitse valita erikseen.

Määrä -valinnalla voit valita haluamiesi neulepakkausten määrän, yksi (1) tarkoittaa yhtä neulepakkausta.

Knitting for Olive Soft Silk Mohair × 4

Knitting for Olive Soft Silk Mohair on ihana yhdistelmä hienointa mohairia (70%) ja silkkiä (30%), mikä tekee siitä erittäin pehmeän ja miellyttävän iholla. Lanka on laadukasta, mutta eettisesti tuotettua (Cruelty Free) – silkkikuidut kerätään koteloista vasta sen jälkeen, kun toukat ovat kehittyneet perhosiksi, eli toukkia ei tapeta tuotantoprosessissa. Langan mohair tulee angoravuohilta, jotka on kasvatettu Etelä-Afrikassa. Lanka voidaan jäljittää takaisin yksittäisiin tiloihin.

Knitting for Olive Soft Silk Mohair -langan laadukkuus näkyy esimerkiksi siten, ettei se katkeile neuloessa eikä asiakkailtamme saadun palautteen mukaan kutita (toki kutiaminen on yksilöllistä, joten herkimmät voivat kutista – kannattaa kokeilla). Neulepinnasta tulee pehmeä, sileä ja pörröinen, mutta ei “takkuisen” näköinen.

Soft Silk Mohairia voi neuloa sellaisenaan kaksin- tai moninkerroin tai yhdistää sitä esimerkiksi Knitting for Oliven Merinoon tai Heavy Merinoon.

Soft Silk Mohairia on saatavana useissa kauniissa väreissä, jotka ovat varmasti ilo silmälle ja tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia erilaisiin neuleprojekteihin. Knitting for Olive Soft Silk Mohair on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat luoda pehmeitä, kevyitä ja tyylikkäitä neuleita, jotka tuntuvat hyvältä iholla.

Koostumus: 70% mohair, 30% silkki

Kerän koko: 25 g = n. 225 m (lace)

Hoito-ohjeet: Käsinpesu, tasokuivaus

Lilaste-pipo (neuleohje)

Ihanan pehmeän ja muhkean Lilaste-pipon on Anna&Eila -lankakaupalle suunnitellut Anjuknits. Pipo on suunniteltu Knitting for Oliven langoille ja samalla ohjeella voit neuloa piposta neljä erilaista versiota.

HUOM! Ohje on ladattava tuote. Maksettuasi tilauksen saat  sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa on myös ohjeen latauslinkki. Muistathan lisätä tilaukseen sähköpostiosoitteesi.