Knitting for Olive – Olive Scarf – Neulepakkaus

93,20 

Knitting for Olive Olive Scarf – Neulepakkaus sisältää:

  • Englanninkielisen Knitting for Olive neuleohjeen Olive Scarf -neulehuiviin
  • Viisi (5) kerää Knitting for Oliven Merinoa valitsemassasi värissä
  • Viisi (5) kerää Knitting for Oliven Soft Silk Mohairia valitsemassasi värissä

 

HUOM! Knitting for Olive Olive Scarf -neulehuivin neuleohje on englanninkielinen ladattava tuote. Maksettuasi tilauksen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa on ohjeen latauslinkki. Muistathan siis lisätä tilaukseen sähköpostiosoitteesi. Tilausvahvistus voi mennä roskaposteihin, joten muistathan tarkistaa myös sen.

Knitting for Olive - Olive Scarf -neulehuivi (neuleohje)

Knitting for Olive Olive Scarf -neulehuivi on pitkä ja tyylikäs neulehuivi, jolle on aina käyttöä. Pitkän huivin molemmissa päissä on joustinneuletta, mutta muuten huivi on kaunista kuvioneuletta, joka neulotaan kaavion mukaan. Huivi neulotaan edes takaisin.

Koko: Yksi koko
Valmiin neuleen mitat:

  • Pituus noin 230 cm
  • Leveys noin 37 cm

Lanka: 1 säie Knitting for Oliven Merinoa (5 kerää) JA 1 säie Knitting for Oliven Soft Silk Mohairia (5 kerää)
Puikot: 4.5 mm pyöröpuikko
Tiheys: 26s x 28k = 10 cm mallineuletta

HUOM! Knitting for Olive Olive Scarf -neulehuivin neuleohje on englanninkielinen ladattava tuote. Maksettuasi tilauksen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa on ohjeen latauslinkki. Muistathan siis lisätä tilaukseen sähköpostiosoitteesi. Tilausvahvistus voi mennä roskaposteihin, joten muistathan tarkistaa myös sen.

Knitting for Olive Merino × 5

Knitting for Olive Merino on light fingering / fingering-vahvuinen merinovillalanka. Lanka on erittäin pehmeää eikä se sisällä haitallisia kemikaaleja, joten neulot siitä ihania neuleita myös vauvoille ja lapsille. Lankaan käytettävä villa tulee Patagoniasta ja se on tuotettu mulesing-vapaasti. Villa voidaan jäljittää sen tuottaneelle tilalle. Lanka on STANDARD 100 OEKO-TEX® sertifioitu

Koostumus: 100% merinovilla
Kerän koko: 50 g = n. 250 m (fingering)
Puikkokoko: 3,0 mm
Hoito-ohjeet: Käsinpesu, tasokuivaus
Tiheys: 28s x 38r = 10 x 10 cm (3 mm puikoilla)

Meiltä löydät useita langalle sopivia neuleohjeita. Knitting for Olive Merino on ihana myös Knitting for Olive Soft Silk Mohairiin yhdistettynä.

Knitting for Olive Soft Silk Mohair × 5

Knitting for Olive Soft Silk Mohair on ihana yhdistelmä hienointa mohairia (70%) ja silkkiä (30%), mikä tekee siitä erittäin pehmeän ja miellyttävän iholla. Lanka on laadukasta, mutta eettisesti tuotettua (Cruelty Free) – silkkikuidut kerätään koteloista vasta sen jälkeen, kun toukat ovat kehittyneet perhosiksi, eli toukkia ei tapeta tuotantoprosessissa. Langan mohair tulee angoravuohilta, jotka on kasvatettu Etelä-Afrikassa. Lanka voidaan jäljittää takaisin yksittäisiin tiloihin.

Knitting for Olive Soft Silk Mohair -langan laadukkuus näkyy esimerkiksi siten, ettei se katkeile neuloessa eikä asiakkailtamme saadun palautteen mukaan kutita (toki kutiaminen on yksilöllistä, joten herkimmät voivat kutista – kannattaa kokeilla). Neulepinnasta tulee pehmeä, sileä ja pörröinen, mutta ei “takkuisen” näköinen.

Soft Silk Mohairia voi neuloa sellaisenaan kaksin- tai moninkerroin tai yhdistää sitä esimerkiksi Knitting for Oliven Merinoon tai Heavy Merinoon.

Soft Silk Mohairia on saatavana useissa kauniissa väreissä, jotka ovat varmasti ilo silmälle ja tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia erilaisiin neuleprojekteihin. Knitting for Olive Soft Silk Mohair on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat luoda pehmeitä, kevyitä ja tyylikkäitä neuleita, jotka tuntuvat hyvältä iholla.

Koostumus: 70% mohair, 30% silkki

Kerän koko: 25 g = n. 225 m (lace)

Hoito-ohjeet: Käsinpesu, tasokuivaus