Knitting for Olive Soft Silk Mohair

10,20 

Knitting for Olive Soft Silk Mohair on ihana yhdistelmä hienointa mohairia (70%) ja silkkiä (30%), mikä tekee siitä erittäin pehmeän ja miellyttävän iholla. Lanka on laadukasta, mutta eettisesti tuotettua (Cruelty Free) – silkkikuidut kerätään koteloista vasta sen jälkeen, kun toukat ovat kehittyneet perhosiksi, eli toukkia ei tapeta tuotantoprosessissa. Langan mohair tulee angoravuohilta, jotka on kasvatettu Etelä-Afrikassa. Lanka voidaan jäljittää takaisin yksittäisiin tiloihin.

Knitting for Olive Soft Silk Mohair -langan laadukkuus näkyy esimerkiksi siten, ettei se katkeile neuloessa eikä asiakkailtamme saadun palautteen mukaan kutita (toki kutiaminen on yksilöllistä, joten herkimmät voivat kutista – kannattaa kokeilla). Neulepinnasta tulee pehmeä, sileä ja pörröinen, mutta ei “takkuisen” näköinen.

Soft Silk Mohairia voi neuloa sellaisenaan kaksin- tai moninkerroin tai yhdistää sitä esimerkiksi Knitting for Oliven Merinoon tai Heavy Merinoon.

Soft Silk Mohairia on saatavana useissa kauniissa väreissä, jotka ovat varmasti ilo silmälle ja tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia erilaisiin neuleprojekteihin. Knitting for Olive Soft Silk Mohair on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat luoda pehmeitä, kevyitä ja tyylikkäitä neuleita, jotka tuntuvat hyvältä iholla.

Koostumus: 70% mohair, 30% silkki

Kerän koko: 25 g = n. 225 m (lace)

Hoito-ohjeet: Käsinpesu, tasokuivaus