Downtown Gloves (neuleohje)

4,90 

Downtown gloves ovat tyylitietoisen aikuisen käsineet, jotka sopivat sekä siistimpään ulkopukeutumiseen, että vaikkapa ihan tavalliselle sunnuntaikävelylle.
Sormikkaat neulotaan worsted- ja lace-vahvuiset langat yhdessä, jotta saat lämpimän, pehmoisen ja kestävän lopputuloksen. Kämmenen ohessa neulotaan intialaiset peukalokiilat. Pikkurillin aukko on madallettu, mikä parantaa istuvuutta huomattavasti. Sormet neulotaan omilla silmukkamäärillään, joten käsine on ihanan tyköistuva.
Kumilangan silmukointi nurjalle puolelle takaa kädessä pysyvyyden, eikä käsine näin ollen valu inhottavasti. Muotoileva rypytys tuo lisää tyylikkyyttä tavallisempaan malliin verrattuna.

Koot: nainen (mies)
Puikot: 3,5 mm sukkapuikot
Langat:
Heavy merino – Knitting for Olive (50 g = 125 m), tai muu worsted-vahvuinen lanka:
Nainen: 50 g / 125 m / 1 kerä Huom: Naisen kokoon meni juuri ja juuri yksi kerä. Käsialastasi riippuen saatat tarvita toisen kerän.
Mies: 100 g /~ 200 m / vajaat 2 kerää
Soft silk mohair – Knitting for Olive (25 g = 225 m),
tai muu lace-vahvuinen pörröinen lanka: 15 (20) g / 1 vajaa kerä
Lisäksi:
Ommeltavaa kumilankaa sekä kanavaneula ja sakset

HUOM! Ohje on ladattava suomenkielinen tuote. Maksettuasi tilauksen saat  sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa on myös ohjeen latauslinkki. Muistathan lisätä tilaukseen sähköpostiosoitteesi. Latauslinkki on voimassa puoli vuotta (6kk), joten ohje kannattaa tallentaa itselle.