Raunioiset-tuubihuivi, suomenkielinen neuleohje

5,95 

Raunioiset-tuubihuivi on saanut inspiraationsa kalliolla kasvavasta saniaislajista, nimeltään Tummaraunioinen. Tuubihuivista neuloutuu hienoja neuletekniikoita käyttäen täysin saumaton.

Size:: One size (aikuinen)

Valmiin neuleen mitat venyttämättä ja kastelematta: yläreunan ympärys 58 cm, huivin korkeus niskasta 24 cm, huivin korkeus edestä 53 cm

Neuletiheys: 20s x 44 krs = 10 x 10 cm ainaoikeaa neulosta 3.5 mm puikolla ennen pingotusta

Yarn: Sport-vahvuinen villa- tai merinovillalanka.

Menekki:
135g tai 480 m suomenlampaan karstavillalankaa (esimerkiksi Piessan Indy 360 m/100g)
Muutama metri jämälankaa väliaikaiseen aloitukseen

Tuubihuivi aloitetaan väliaikaisella aloituksella, neulotaan sitten tasona ja yhdistetään lopuksi tuubiksi silmukoimalla. Yhdistämiskohta jää näkymättömäksi. Reunassa kulkee työn kanssa samalla neulottu I-cord reunus. Huivin pintakuvio neulotaan ainaoikeana -neuleena, nostetuilla silmukoilla, pitkillä silmukoilla ja palmikoilla.

HUOM! Neuleohje on suomenkielinen ladattava tuote. Maksettuasi tilauksen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa on ohjeen latauslinkki. Muistathan siis lisätä tilaukseen sähköpostiosoitteesi. Tilausvahvistus voi mennä roskaposteihin, joten muistathan tarkistaa myös sen. Latauslinkki on voimassa puoli vuotta (6kk), joten ohje kannattaa tallentaa itselle talteen.

#RaunioisetTuubihuivi #RaunioisetCowl #suvisknits @suvis.knits

 

In Stock